Madeleine Bakvorm

Bakvormen bij PGAromaWinkel! Bij PGAromaWinkel kun je een diverse bakvormen kopen. Zoals verschillende maten taart bakvormen en cake bakvormen. Maar ook een muffin pan, een Madeleine bakvorm en een aantal silicone bakvormen.

Patisse Madeleine Bakvorm 12 vaks
€12,95
op voorraad
Patisse Madeleine Bakvorm 12 vaks is uitermate geschikt voor het bakken van Madeleines.
Patisse Madeleine Bakvorm 12 vaks
Patisse Madeleine Bakvorm 12 vaks is uitermate geschikt voor het bakken van Madeleines.
€12,95
Madeleine Bakvorm

Bakvormen bij PGAromaWinkel! Bij PGAromaWinkel kun je een diverse bakvormen kopen. Zoals verschillende maten taart bakvormen en cake bakvormen. Maar ook een muffin pan, een Madeleine bakvorm en een aantal silicone bakvormen. Laat je verrassen en inspireren door ons ruime assortiment! 

Madeleine bakvorm

Met onze Madeleine bakvorm bak je zeer eenvoudig heerlijke Madeleines. Een Madeleine is een klein Frans schelpvormig cakeje gemaakt van meel, poedersuiker, boter, eieren en citroenschil. Een echt beroemd gebakje uit Frankrijk; pure nostalgie. Dit cakeje is waarschijnlijk vernoemd naar een Franse boerin. Op een dag kreeg zij onverwachts hoog bezoek en bakte cakejes met de ingrediënten die zij op dat moment in huis had. De Madeleine was geboren! Deze bakvorm is van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van antiplaklaag. De cakejes komen na het bakken dus makkelijk los van de vorm. 

Alle bakvormen zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar bij PGAromaWinkel.