Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Kyandi Shop Super Gum Gum Aroma

Kyandi Shop Super Gum Gum Aroma

€11,49
op voorraad
Kyandi Shop Super Gum Gum aroma heeft de smaak van zoete roze bubblegum.
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis.
PGAromaWinkel.
  • Het grootste
    assortiment aroma's
  • Voor 17.00 uur besteld
    de volgende dag in huis
  • Verzending gratis
    vanaf € 50,00
  • Eenvoudig online betalen
    met iDEAL
Beschrijving

Kyandi Shop Super Gum Gum Aroma (30 ML)

Kyandi Shop Super Gum Gum aroma heeft de smaak van zoete roze bubblegum. Maak kennis met de best geselecteerde smaken van Kyandi Shop die je doen terugkeren naar je kindertijd. De beste jeugdherinnering! Nu in een heerlijk aroma.

Dit aroma is een heerlijke toevoeging voor je milkshake of voor je smoothie. Je kunt dit aroma ook echt goed gebruiken als toevoeging in je dessert of in je gebak. Je zult verbaasd staan over de smaak.

Kyandi Shop Super Gum Gum Aroma

De aroma's van Kyandi Shop worden bedacht, vervaardigd en verpakt in Frankrijk. Het gehele assortiment is rijk aan gastronomische smaken en voldoet volledig aan de geldende regelgeving in Frankrijk en Europa. Het merk laat u uw kindertijd herleven met de verschillende nostalgische smaken.

Bent u op zoek naar een andere snoep smaak? PGAromaWinkel.nl heeft verscheidene snoep smaken. Deze vindt u in de categorie snoep smaken.

Kyandi Shop Super Gum Gum aroma heeft als basis PG met food-grade smaakstoffen en is geschikt voor verschillende doeleinden. Dit product is niet geschikt voor puur gebruik en dient verdund te worden.
Merk Kyandi Shop
Land van herkomst Frankrijk
Smaak Snoep
Smaakomschrijving Zoete roze bubblegum
Mengverhouding 15%
Inhoud 30 ML